PDA

View Full Version : Automatic F-/M-Bus Switch cable



spuelhilfe
08-08-2003, 11:35 PM
Hi,

can anybody tell me if I can use an F-/M-bus cable with an automatic switch for proggies like nc_calc or Rolis Nokia Tool ??

Thanks ;)

gsm community
09-08-2003, 12:22 AM
try it

BOEBOE
09-08-2003, 11:12 AM
If it doesn't work, try in NokTools to do an Automatic Setup.