PDA

View Full Version : v50 unlock



coleraine
22-04-2004, 02:47 PM
anyone out there know how i can unlock my v50 mortola its locked to T mobile.
Please help,i here i can get a code on here.

e700 wapman
11-05-2004, 02:10 AM
don't take my word on this but it's worth a go!
if i remember correctly t-mobile is part of the virgin group.
on virgin if you spend over 30 on top ups (since you got the phone) you can phone them up and have it unlocked for free.
so if you've spent over 30 on top ups over the years why not phone up t- mobile customer services and ask if you can have it unlocked?
like i said it's worth a go.

bentys2000
29-05-2004, 12:50 PM
1. if old version till fo.13.xx use motowin with motokey dongle or pemaster
2.if new version fo.14.xx use log