PDA

View Full Version : Unlock Alcatel OT735i



rpedro
10-07-2004, 09:14 AM
Any one can tell me if Alcatel OT735i can be unlocked

If yes, please tell me how.

karouk
23-08-2004, 07:17 PM
yes it can be unlock send me an email i send you the software

i had a same problem and just one program will suport all the v. which i have :grin:

so let me know

tmax
08-09-2004, 08:51 PM
yes it can be unlock send me an email i send you the software

i had a same problem and just one program will suport all the v. which i have :grin:

so let me know

I have just bought in france (Orange) an alcatel OT 735 (not i). I have been sent two unlock codes by the provider (Orange) via an internet site after giving the IMEI N . I have paid 25 for this. Unfortunately, none of these codes is working. Is there a procedure for this GSM to make it work? Thank you to tell me if you know somethinsg about it.

banaaneman
16-09-2004, 04:04 PM
got the same problem with my alcatel ot 735i, it would be a verrrrry great help this software , hopefully youve stil this unlocksoftware and like to share it with me :-(

DaveCosmo
24-09-2004, 06:01 PM
yes it can be unlock send me an email i send you the software

i had a same problem and just one program will suport all the v. which i have :grin:

so let me know

Hi there, i've the same prob with 735i could u help?
i've already tryed to email u but it was not alloed...
u may email me! please... :roll:
by the way... I was just woundering if it is possible to transfer the flash from the new Alcatel 735i (the java supported one) to a 735/535? *Please correct me if im not using the right termenology, im new to all this*

thanx a lot!

CyberBoss_1
10-10-2004, 06:03 AM
Could you mail it to me please, I can only do 101-km265, 102-km278 and 102-km285.
I have a uk Virgin phone but the version does not work with my software
Thanx
NO MAIL ME HERE PLEASE..

Arnix
17-10-2004, 05:46 PM
I have a same problem as you.
Have you a unlock program for the Alcatel735i?
Arni. ([email protected])

yaaz
24-10-2004, 05:23 PM
can any nice person share the unlocking software for the alcatel 735, would greatly appreciate it , my phone is on virgin network and want to use on other nwtwork , thanks ;)

sergo_zmeia
26-10-2004, 07:05 PM
As far as know there is no free solution bout that.Delok has a nice software..easy to use..but its dongle protected..If U only have one phone better go to a local shop...
Regards!
Sergo_Zmeia

Portugal3
15-11-2004, 08:42 PM
yes it can be unlock send me an email i send you the software

i had a same problem and just one program will suport all the v. which i have :grin:

so let me know
PLease I need to unlock 1 BF3 and one BG3



Thank You